Privacy verklaring Recreatiecentrum Hanestede

Hoe gaan wij met uw persoonlijke gegevens verkregen via de website om?

Recreatiecentrum Hanestede Recreatiecentrum Hanestede, gevestigd aan:
Elsweg 1, 8391 KB Noordwolde, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Recreatiecentrum Hanestede
Elsweg 1
8391 KB Noordwolde

Tel 0031 (0)561 431 901

C. van der Zee is de Functionaris Gegevensbescherming van Recreatiecentrum Hanestede.
Hijis te bereiken via [email protected]

Persoonsgegevens die wij verwerken
Recreatiecentrum Hanestede ontvangt en verwerkt enkele van uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van een reservering- en een  contactformulier op onze website waarin u deze aan ons kunt verstrekken Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– IP-adres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. En wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming.
Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via [email protected], dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Recreatiecentrum Hanestede verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om samen met u een reservering af te kunnen ronden of antwoord op uw vragen te geven.

Geautomatiseerde besluitvorming
Recreatiecentrum Hanestede neemt nooit op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Recreatiecentrum Hanestede) tussen zit.

Recreatiecentrum Hanestede gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen: contactformulier en reserveringsformulier op de website.
Een programma dat aanvallen op onze website monitort en tegengaat. Dit systeem kan IP adressen van kwaadwillenden ‘vangen’.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Recreatiecentrum Hanestede bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden
Recreatiecentrum Hanestede verstrekt gegevens nooit aan derden.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Recreatiecentrum Hanestede gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Recreatiecentrum Hanestede en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar [email protected]

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u in dat geval en kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Recreatiecentrum Hanestede wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Recreatiecentrum Hanestede neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via [email protected]

Haben Sie ein Frage?


Rufen Sie uns an auf +31 561 431 901

Wir sind 7 Tage pro Woche erreichbar von 09.00 bis 22.00 Uhr

Wo finden Sie Uns?


Freizeitzentrum Hanestede
Elsweg 11
8391 KB Noordwolde

E-mailadresse [email protected]

ACSI BEURTEILUNG


“In einer prächtigen Landschaft auf der Provinzenspitze in Friesland bei Noordwolde liegt der gemütliche Familiencampingplatz De Hanestede. In der Nähe eines Waldsees mit weissem Sandstrand. Startpunkt für schöne Ausflüge mit der ganzen Familie. Animationsteam”

Inspektorin Frau E.J.Bosgra – de Groot