Hoi allemaal!

Dit is de speciale kinderpagina van camping De Hanestede!
Wij organiseren ontzettend veel leuke activiteiten voor alle kinderen die bij ons op vakantie zijn! Op onze camping hoef je je echt geen moment te vervelen…

Er wordt  van maandag tot vrijdag iedere ochtend lekker geknutseld en ’s middags zijn er allerlei leuke spelletjes te doen.

Je kunt op ons programma aan het begin van iedere week zien wat er allemaal te doen zal zijn.
En iedere avond kun je voor je gaat slapen bij ons langskomen voor het Kleuterkwartiertje. Daar doen we dansjes en horen we spannende en grappige verhaaltjes.

’s Avonds laat zijn er dingen te doen voor de wat grotere kinderen, zoals bosspellen, sporttoernooien en (playback)shows. Iedere vrijdagavond hebben we een speciale kinderdisco en één keer per jaar kiezen we de Miss en Mister Hanestede, de koning en koningin van de camping!

Alle recreatie-activiteiten die wij organiseren (m.u.v. de kinderbingo) zijn gratis, dus iedereen kan meedoen!

Mocht je na alle activiteiten nog energie over hebben, dan kun je lekker de speeltuin induiken of een kijkje nemen in het kinderboerderijtje. Uiteraard zijn er altijd veel vriendjes en vriendinnetjes, dus je hoeft nooit alleen van de glijbaan af!

En wist je dit?
Een tijd geleden woedde er eens een zware orkaan in Noordwolde….
Het stormde en waaide over de Spokeplas. Ineens kwam er in de verte een schip aan, dat strandde op het eiland in de Spokeplas. En dat is tegenover onze camping!!

Het schip van de piraten is nog te bereiken via een moeilijk klimrek, of je moet naar het eiland zwemmen… Durf jij?

Kom jij deze zomer ook naar camping Hanestede? Wedden dat je dan de leukste vakantie ooit gaat beleven?

Bij ons is altijd wel iets te beleven.

Ons recreatieteam is in 2019 weer aanwezig van 13 juli tot 17 augustus!